Hörnskrivbord

Ett skrivbord förstår de flesta varför man behöver. Det är bra för kroppen att sitta vid ett bord i lämplig höjd när man t.e.x ska skriva och jobba på en dator, sortera i sina kontorspärmar eller pyssla med en hobby som kräver att man har en plats att breda ut alla sina saker på.

Det finns mängder med olika modeller och storlekar på skrivbord men en modell som kanske inte alla överväger att skaffa vid första tanken är ett hörnskrivbord. Hörnskrivbord kan vid en första anblick se lite otympliga och lite för stora ut, men det beror bara på att man är fast i tanken om hur ”raka” skrivbord tar utrymme. Ett hörnskrivbord är till just för att frigöra mer utrymme!

Ofta är hörn platser i ett rum man inte riktigt utnyttjar då inte många saker passar där. Då kan man med fördel köpa ett hörnskrivbord för att fylla upp det där tomma hörnet. Dessutom skapar ett hörnskrivbord mer plats då hörnet på skrivbordet är en extrayta som man får på köpet, som inte finns på ett rakt skrivbord. Ofta kan man också köpa ett hörnskrivbord med tillhörande hyllor, som man ställas mot väggarna på varje sida av hörnet. Då blir det en ombonad arbetshörna med både bordsyta och hyllplan där man enkelt når sakerna utan att ens resa sig upp från stolen man sitter på. Ofta får man plats med många pärmar, foton, böcker, pennställ eller annat man behöver vid arbetsplatsen.

Överväg ett hörnskrivbord nästa gång du ska köpa ett skrivbord!