Skrivbord

Hörnskrivbord

Ett hörnskrivbord passar allra bäst i de lite mindre rummen, placeringen av skrivbordet gör att du har mycket plats över till annat.
Det finns i dagsläget en uppsjö varianter av hörnskrivbord vilket gör det enkelt att hitta något som passar just ditt rum. Hörnskrivbord finns i både enkla enplansvarianter och i lite högre varianter med hyllor till.
Tänk på att mäta alla sidor och vinklar på skrivbordet, detta för att du ska få plats med det du vill, t.ex. dator, böcker, pärmar och liknande.

 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: 1

TELIX Hörnskrivbord 118 Vit

TELIX Hörnskrivbord 118 Vit

TELIX är en snygg och modern serie med möbler för arbetsrummet och hemmakontoret. Dess raka design utan onödiga krusiduller signalerar kvalitet och elegans. Serien innehåller hurtsar och skrivbord som finns att tillgå i ett flertal storlekar finishar. Snygga möbler där varken design eller funktion lämnats åt slumpen!Vitt hörnskrivbord.

SEK1,295.00 Läs mer Köp

ANGUS Hörnskrivbord 84 Akacia

ANGUS Hörnskrivbord 84 Akacia

ANGUS är skrivbordet för dig som vill ha ett hörnskrivbord i okomplicerad och lättmatchad design. Med raka linjer och avskalad design ger skrivbordet ett stabilt intryck med tidlös stil. Trots sin kompakta storlek har bordet en genomtänkt formgivning med hyllor för praktisk och lättåtkomlig förvaring och en stor bordskiva som ger gott om arbetsutrymme. Färg: Akacia Material: Folie, spånskiva. Mått Längd: 84 cm Bredd: 84 cm Höjd :74 cm Denna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK1,195.00 Läs mer Köp

NOVATI Hörnskrivbord 181 Svart/Vit

NOVATI Hörnskrivbord 181 Svart/Vit

NOVATI är en serie förvaringsmöbler och skrivbord som låter dig skapa ett funktionellt och snyggt hem. Serien kännetecknas av smarta förvaringsutrymmen och eleganta ytor i färgerna vit, ek och valnöt. Med andra ord en samling moderna möbler som skapar värdefull ordning och reda i vardagen. NOVATI matchar många av våra andra möbelserier i samma färger och material - se produktförslagen längre ner. Vitt hörnskrivbord med svarta låd- och skåpfronter.MåttLängd: 181 cmBredd: 67 cmHöjd: 78 cm SpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskiva, silverfärgade plasthandtagFärg: svart/vitVikt: 59 kgÖvrig info: lådan dras ut på lättglidande metallskenor

SEK1,795.00 Läs mer Köp

TILLY Hörnskrivbord 205 Vit

TILLY Hörnskrivbord 205 Vit

TILLY är ett snyggt och rymligt skrivbord med stilfull design. Dess L-formade konstruktion gör det idealiskt att placera i ett hörn. TILLY är tillverkat av spånskivor med vit melaminyta och detaljer i metall. Stilfull inredning för det moderna hemmet!Vitt hörnskrivbord. Skrivbordet kan monteras i riktning vänster eller höger.

SEK1,795.00 Läs mer Köp

NOVATI Hörnskrivbord 118 Vit/Ljus ek

NOVATI Hörnskrivbord 118 Vit/Ljus ek

NOVATI är en serie förvaringsmöbler och skrivbord som låter dig skapa ett funktionellt och snyggt hem. Serien kännetecknas av smarta förvaringsutrymmen och eleganta ytor i färgerna vit, ek och valnöt. Med andra ord en samling moderna möbler som skapar värdefull ordning och reda i vardagen. NOVATI matchar många av våra andra möbelserier i samma färger och material ? se produktförslagen längre ner. Vit- och ekfärgat hörnskrivbord. Med två hyllplan, plats för hårddisk och en låda finns gott om förvaringsutrymme.MåttTotaltInnermått lådaInnermått datorfackLängd: 118 cm Bredd: 78 cm Höjd: 75 cmLängd: 33 cm Bredd: 33 cm Höjd: 9 cmLängd: 36 cm Bredd: 40 cm Höjd: 52 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskiva, silverfärgade plasthandtagFärg: ljus ek (Sonoma oak), vitVikt: 30 kgÖvrig info: lådan dras ut på lättglidande metallskenor

SEK1,095.00 Läs mer Köp

TILLY Hörnskrivbord 205 Plommon

TILLY Hörnskrivbord 205 Plommon

TILLY är ett snyggt och rymligt skrivbord med stilfull design. Dess L-formade konstruktion gör det idealiskt att placera i ett hörn. TILLY är tillverkat av spånskivor med vit melaminyta och detaljer i metall. Stilfull inredning för det moderna hemmet!Hörnskrivbord i plommoträdekor. Skrivbordet kan monteras i riktning vänster eller höger.

SEK1,795.00 Läs mer Köp

TILLY Hörnskrivbord 205 Ek

TILLY Hörnskrivbord 205 Ek

TILLY är ett snyggt och rymligt skrivbord med stilfull design. Dess L-formade konstruktion gör det idealiskt att placera i ett hörn. TILLY är tillverkat av spånskivor med vit melaminyta och detaljer i metall. Stilfull inredning för det moderna hemmet!Hörnskrivbord i ekdekor. Skrivbordet kan monteras i riktning vänster eller höger.

SEK1,795.00 Läs mer Köp

ANGUS Hörnskrivbord 84 Ek

ANGUS Hörnskrivbord 84 Ek

ANGUS är skrivbordet för dig som vill ha ett hörnskrivbord i okomplicerad och lättmatchad design. Med raka linjer och avskalad design ger skrivbordet ett stabilt intryck med tidlös stil. Trots sin kompakta storlek har bordet en genomtänkt formgivning med hyllor för praktisk och lättåtkomlig förvaring och en stor bordskiva som ger gott om arbetsutrymme.Färg: EkMaterial: Folie, spånskiva.MåttLängd: 84 cmBredd: 84 cmHöjd :74 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK1,195.00 Läs mer Köp

NOVATI Hörnskrivbord 181 Vit/Ljus ek

NOVATI Hörnskrivbord 181 Vit/Ljus ek

NOVATI är en serie förvaringsmöbler och skrivbord som låter dig skapa ett funktionellt och snyggt hem. Serien kännetecknas av smarta förvaringsutrymmen och eleganta ytor i färgerna vit, ek och valnöt. Med andra ord en samling moderna möbler som skapar värdefull ordning och reda i vardagen. NOVATI matchar många av våra andra möbelserier i samma färger och material - se produktförslagen längre ner. Vit- och ekfärgat hörnskrivbord. Med många fack, skåp, låda samt plats för hårddisk finns riktigt gott om förvaringsutrymme.MåttLängd: 181 cmBredd: 67 cmHöjd: 78 cm SpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskiva, silverfärgade plasthandtagFärg: ljus ek (Sonoma oak), vitVikt: 59 kgÖvrig info: lådan dras ut på lättglidande metallskenor

SEK1,895.00 Läs mer Köp

TELIX Hörnskrivbord 118 Plommon

TELIX Hörnskrivbord 118 Plommon

TELIX är en snygg och modern serie med möbler för arbetsrummet och hemmakontoret. Dess raka design utan onödiga krusiduller signalerar kvalitet och elegans. Serien innehåller hurtsar och skrivbord som finns att tillgå i ett flertal storlekar finishar. Snygga möbler där varken design eller funktion lämnats åt slumpen!Hörnskrivbord i plommonträdekor.

SEK1,295.00 Läs mer Köp

TELIX Hörnskrivbord 118 Ek

TELIX Hörnskrivbord 118 Ek

TELIX är en snygg och modern serie med möbler för arbetsrummet och hemmakontoret. Dess raka design utan onödiga krusiduller signalerar kvalitet och elegans. Serien innehåller hurtsar och skrivbord som finns att tillgå i ett flertal storlekar finishar. Snygga möbler där varken design eller funktion lämnats åt slumpen!Hörnskrivbord i ekdekor.

SEK1,295.00 Läs mer Köp

TILLY Hörnskrivbord 205 Bok

TILLY Hörnskrivbord 205 Bok

TILLY är ett snyggt och rymligt skrivbord med stilfull design. Dess L-formade konstruktion gör det idealiskt att placera i ett hörn. TILLY är tillverkat av spånskivor med vit melaminyta och detaljer i metall. Stilfull inredning för det moderna hemmet!Hörnskrivbord i bokdekor. Skrivbordet kan monteras i riktning vänster eller höger.

SEK1,995.00 Läs mer Köp

TELIX Hörnskrivbord 118 Bok

TELIX Hörnskrivbord 118 Bok

TELIX är en snygg och modern serie med möbler för arbetsrummet och hemmakontoret. Dess raka design utan onödiga krusiduller signalerar kvalitet och elegans. Serien innehåller hurtsar och skrivbord som finns att tillgå i ett flertal storlekar finishar. Snygga möbler där varken design eller funktion lämnats åt slumpen!Hörnskrivbord i bokdekor.

SEK1,295.00 Läs mer Köp

NOVATI Hörnskrivbord 118 Vit

NOVATI Hörnskrivbord 118 Vit

NOVATI är en serie förvaringsmöbler och skrivbord som låter dig skapa ett funktionellt och snyggt hem. Serien kännetecknas av smarta förvaringsutrymmen och eleganta ytor i färgerna vit, ek och valnöt. Med andra ord en samling moderna möbler som skapar värdefull ordning och reda i vardagen. NOVATI matchar många av våra andra möbelserier i samma färger och material ? se produktförslagen längre ner. Hörnskrivbord i vit folie med hyllplan och låda. Lådan dras ut på lättglidande metallskenor.

SEK1,095.00 Läs mer Köp

CORNER Skrivbord 112 Ek-Shannon

CORNER Skrivbord 112 Ek-Shannon

CORNER Hörnskrivbord är ett snyggt och praktiskt skrivbord för det moderna hemmet. Dess stilrena design i vitt gör skrivbordet kompatibelt med de flesta inredningsstilar. Den rymliga hylldelen har fyra fack och går att montera på valfri sida. Europeisk design när den är som bäst!Kompatibelt med de flesta inredningsstilarSkrivbord i ekfolie med förvaringshylla.

SEK995.00 Läs mer Köp

CORNER Skrivbord 112 Vit

CORNER Skrivbord 112 Vit

CORNER Hörnskrivbord är ett snyggt och praktiskt skrivbord för det moderna hemmet. Dess stilrena design i vitt gör skrivbordet kompatibelt med de flesta inredningsstilar. Den rymliga hylldelen har fyra fack och går att montera på valfri sida. Europeisk design när den är som bäst!Kompatibelt med de flesta inredningsstilarSkrivbord i vit folie med förvaringshylla.

SEK995.00 Läs mer Köp

Jahnke Tokyo hörnskrivbord

Jahnke Tokyo hörnskrivbord

Jahnke Tokyo hörnskrivbord från Jahnke

SEK7,290.00 Läs mer Köp
Sidor: 1