Skrivbord

ANGUS Hörnskrivbord 84 Akacia

ANGUS är skrivbordet för dig som vill ha ett hörnskrivbord i okomplicerad och lättmatchad design. Med raka linjer och avskalad design ger skrivbordet ett stabilt intryck med tidlös stil. Trots sin kompakta storlek har bordet en genomtänkt formgivning med hyllor för praktisk och lättåtkomlig förvaring och en stor bordskiva som ger gott om arbetsutrymme. Färg: Akacia Material: Folie, spånskiva. Mått Längd: 84 cm Bredd: 84 cm Höjd :74 cm Denna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.


SEK1,195.00

 

Andra har också titta på

TILLY Hörnskrivbord 205 Bok

TILLY Hörnskrivbord 205 Bok
SEK1,995.00

TILLY är ett snyggt och rymligt skrivbord med stilfull design. Dess L-formade konstruktion gör det idealiskt att placera i ett hörn. TILLY är tillverkat av spånskivor med vit melaminyta och detaljer i metall. Stilfull inredning för det moderna hemmet!Hörnskrivbord i bokdekor. Skrivbordet kan monteras i riktning vänster eller höger.

TILLY Hörnskrivbord 205 Vit

TILLY Hörnskrivbord 205 Vit
SEK1,795.00

TILLY är ett snyggt och rymligt skrivbord med stilfull design. Dess L-formade konstruktion gör det idealiskt att placera i ett hörn. TILLY är tillverkat av spånskivor med vit melaminyta och detaljer i metall. Stilfull inredning för det moderna hemmet!Vitt hörnskrivbord. Skrivbordet kan monteras i riktning vänster eller höger.

TELIX Hörnskrivbord 118 Ek

TELIX Hörnskrivbord 118 Ek
SEK1,295.00

TELIX är en snygg och modern serie med möbler för arbetsrummet och hemmakontoret. Dess raka design utan onödiga krusiduller signalerar kvalitet och elegans. Serien innehåller hurtsar och skrivbord som finns att tillgå i ett flertal storlekar finishar. Snygga möbler där varken design eller funktion lämnats åt slumpen!Hörnskrivbord i ekdekor.