Datorbord

Fördelarna med ett datorbord är att det är anpassat för datoranvändande vilket många skrivbord inte är. Det finns oftast olika fack för hårddisken, vilket betyder att din hårddisk slipper stå på golvet och samla damm. Du slipper även ha ett tangentbord liggandes på bordet, för oftast finns tillgång till en utdragbar platta för det ändamålet. För den som är ute efter lediga kontorslokaler kan datorbord i en del fall finnas tillgängliga i rummen redan vid inflytt, vilket gör det hela mycket smidigt. Här presenterar vi ett urval utav olika datorbord som du kan klicka hem redan idag.

BOOLE datorbord
För den som är ute efter en kompakt och smidig lösning att förvara sin dator vid är datorbordet Boole ett bra val. Möbeln finns i flera olika färger och kan förutom din dator och dess tillbehör, hålla plats för en skrivare, pärmar eller andra saker på hyllplanet nertill. Dessutom är möbeln utrustad med en utdragbar skida för mus och tangentbord, samt en hylla speciellt avsedd för din dator. Möbeln har hjul och kan därmed enkelt flyttas på vid behov.

LAPTOP datorbord
Även om du inte har en stationär dator utan enbart en laptop kan en speciell arbetsplats kännas bra att ha. Att sedan kunna komprimera den till ren förvaring när man jobbat klart är ännu bättre och någonting som den här möbeln faktiskt kan göra. Datorbordet bestående utav två hurtsar med tre lådor och ett skåp som går på hjul. Genom att dra isär dessa hurtsar samtidigt som topp-skivan stannar kvar i mitten går möbeln från ren förvaring till en komplett arbetsplats direkt.

Väldigt många avvisar köp av datorbord och de främsta anledningarna brukar vara:
– Man tycker att det är estetisk opassande.
– Man tycker att det tar för mycket plats i hemmet.
– Man tycker att det kostar för mycket.

Men dessa vanliga påståenden är inte korrekta. Datorbord ser inte ut som de gjorde när de lanserades. Det finns ett brett sortiment i olika stilar och olika prisklasser. Vissa är charmiga och andra är moderna. Borden kan numera tillverkas i massvis med olika material, vilket inte var aktuellt förr. Valmöjligheterna för dig som kund är oändliga. Borden finns i alla olika storlekar och färger, så du behöver inte oroa dig för att det inte finns något som passar dig, för så är sällan fallet.

Att det finns många olika bord att välja på innebär också att det finns många olika prissegment. Det finns bord som kostar en förmögenhet och det finns billigare varianter. Det som påverkar priset är oftast märke och materialet som bordet är tillverkat av. Det går att hitta datorbord till en kostnad för ett helt möblemang, men det går också att hitta ett bord för några tusenlappar. Att tänka på vid köp är att utföra en hel del forskning, leta efter recensioner och kvalitetstester.