Hörnskrivbord

Det finns mängder med olika modeller och storlekar på skrivbord men en modell som kanske inte alla överväger att skaffa vid första tanken är ett hörnskrivbord. Hörnskrivbord kan vid en första anblick se lite otympliga och lite för stora ut, men det beror bara på att man är fast i tanken om hur ”raka” skrivbord tar utrymme. Ett hörnskrivbord är till just för att frigöra mer utrymme! Här har vi valt ut några olika hörnskrivbord som finns att köpa på marknaden.

NOVATI hörnskrivbord
Det positiva med att välja ett hörnskivbord brukar vara den stora mängd förvaring som möbeln ger och detta är någonting som verkligen syns i modellen Novati. Själva arbetsytan är stor såväl på djupet och bredden och kan gott och väl hålla plats för en datorskärm. Undertill finns det massvis utav smart förvaring i form utav lådor, skåp och hyllplan för såväl de små och stora sakerna. Om du ska använda bordet som ett databord finns det en speciell hylla som kan hålla plats åt din dator.

LEXIS hörnskrivbord
När de flesta tänker på hörnskrivbord så ser man ett triangelformat skrivbord med ene väldigt djup skiva. Den här modellen med namnen Lexis är istället någonting helt annat, men ger samtidigt allt det som ett klassiskt hörnskrivbord erbjuder. Möbeln har en L-form där själva skrivbordsytan ger plats för en hel del saker, samtidigt som förvaringsdelen med såväl lådor och hyllplan kan hålla plats för alla dina saker.

Ett skrivbord förstår de flesta varför man behöver. Det är bra för kroppen att sitta vid ett bord i lämplig höjd när man t.e.x ska skriva och jobba på en dator, sortera i sina kontorspärmar eller pyssla med en hobby som kräver att man har en plats att breda ut alla sina saker på.

Ofta är hörn platser i ett rum man inte riktigt utnyttjar då inte många saker passar där. Då kan man med fördel köpa ett hörnskrivbord för att fylla upp det där tomma hörnet. Dessutom skapar ett hörnskrivbord mer plats då hörnet på skrivbordet är en extrayta som man får på köpet, som inte finns på ett rakt skrivbord. Ofta kan man också köpa ett hörnskrivbord med tillhörande hyllor, som man ställas mot väggarna på varje sida av hörnet. Då blir det en ombonad arbetshörna med både bordsyta och hyllplan där man enkelt når sakerna utan att ens resa sig upp från stolen man sitter på. Ofta får man plats med många pärmar, foton, böcker, pennställ eller annat man behöver vid arbetsplatsen.

Överväg ett hörnskrivbord nästa gång du ska köpa ett skrivbord!