Skrivbordsunderlägg

Om du har ett fint skrivbord så är det inte ovanligt att du vill skydda det på något vis. Det kan vara gammalt och därmed ömtåligt eller så kan det vara så att du har ett barn och de kanske inte alltid är försiktiga.

En vanlig lösning för detta är att skaffa ett skrivbordsunderlägg. De är praktiska, tåliga och kostar inte så mycket (allt från 50 kronor och uppåt, lite beroende på storlek såklart).

När det gäller skrivbordsunderläggen för barn så finns det många fina och fantasifulla, allt från jordgloben till alfabetet och My little Pony. De är färgglada och trevliga att titta på… de tillför något extra till skrivbordet som oftast är enfärgad och i många fall vitt.

För vuxna är det oftast ett upplägg, nämligen ett svar svart underlägg. Kanske att den finns som mörk grå eller liknande, men där tar det slut.

Jag skulle gärna se att det fanns något som tillförde skönhet, något vacker att titta på, men samtidigt att man kan variera sig. Varför inte ha posters med plastskydd av något slag så man kan byta ut och variera sig?

Om det inte redan finns en sådan produkt så skulle jag föreslå att onlinebutiker, likt textart.se med flera, skulle lansera en sådan produkt. Jag tror att det skulle vara en spännande produkt som skulle få uppmärksamhet. Även om det inte blir en storsäljare så kan det bli bra PR och sådant är alltid välkommet.

Vad skulle jag vilja ha för posters? Jag är en sucker för äldre stil av superhjältar, så skulle nog ha sådana posters som jag skulle variera mellan.